Opleidingen

Informatie over OMNI hypnotherapie opleiding

 

Binnen 7 dagen gecertificeerd hypnotherapeut worden? Het kan met de 7-daagse OMNI hypnose en hypnotherapie opleiding.  Je leert onder andere wat hypnose is en hoe het werkt. Ook leer je hoe je iemand in hypnose kunt brengen en hoe je iemand terughaalt uit hypnose. Daarnaast leer je technieken waarmee je mensen kunt helpen bij een breed scala aan problematieken. Met hypnose werk je op een dieper niveau en kun je achterhalen wat de oorzaak is van een probleem.  Zowel het proces om iemand in hypnose te brengen als het therapie proces van OMNI zijn ISO 9001 gecertificeerd. OMNI is de plek waar proffesionals komen om te trainen!

Meer weten over hypnose?

Voor wie is de OMNI hypnotherapie opleiding geschikt?

  • Ben jij coach, massagetherapeut, accupuncturist, fysiotherapeut of andere therapeut en heb je al goede resulaten met je cliënten maar heb je het gevoel dat je bij sommige cliënten net niet helemaal tot de kern komt?
  • Heb jij veel empathie/compassie en ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen en wil jij iets doen waarmee deze kwaliteiten tot zijn recht kunnen komen?
  • Is het voor jou belangrijk om ook te begrijpen waarom wat je doet effectief is?
  • Heb jij een interesse in hypnose en zou je er meer over willen weten?

Onze ervaring is er dat er veel verschillende redenen zijn waarom mensen deze opleiding komen doen. Als jij jezelf herkent in een of meerdere van de punten hierboven dan kan de OMNI opleiding weleens wat voor jou zijn!

Testimonials van onze studenten:

Meer informatie

Locatie Oosterhout

Locatie

Amsterdam:

Van 09:00-17:00/18:00

Locatie: Creative point: Kanaalstraat 132 H, 1054 XN Amsterdam

Docent: Ayla Oostrom

Oosterhout*

Van 09.00 – 17.00/18.00 uur

Locatie: Hoevestein 12, 4903 SC Oosterhout
Docenten: Ina Oostrom &Ayla Oostrom

*De Nederlandstalige opleidingen zijn gesplitst in een 4-daagse hypnose opleiding en 3-daagse hypnotherapie opleiding. Voor meer informatie klik hier.

 

 

Agenda

Meer weten?