Opleidingen

Waarom kiezen voor de OMNI hypnose en hypnotherapie training?

Aanbod in Nederland

Mijn moeder is de eigenaar van het opleidingsinstituut HypnoseMentor. Binnen haar institituut verzorg is als trainer diverse trainingen op het gebied van hypnose. HypnoseMentor is gemachtigd om in Nederland de wereldbekende OMNI hypnose training te verzorgen.

Dit is een hypnose en hypnotherapie training van hoge kwaliteit die wereldwijd veel erkenning heeft. In deze 8 daagse training wordt je zeer gedegen opgeleid tot een bekwame hypnotherapeut en kan je vrijwel direct aan de slag en je eigen praktijk starten.

Bij de OMNI opleiding leer je werken met wat we noemen directe hypnose. Bij directe hypnose leer je krachtige technieken waarmee je mensen in korte tijd kunt helpen met een veelvoud van problematieken.

Je kan er voor kiezen om de vollegde opleiding in een keer te doen met de 8 daagse all in one training in het Engels die ik twee keer per jaar verzorg in Amsterdam. Of je kunt er voor kiezen om het te splitsen in 4 dagen basishypnose opleiding en 4 dagen gevorderden hypnotherapie opleiding.

Naast de OMNI training bieden wij ook een groot aantal specialisatie opleidingen aan. Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan op de website van mijn moeder voor meer informatie.  HypnoseMentor.

OMNI All-in-one 8 daagse hypnose training

Wat maakt deze opleiding zo bijzonder?

Certificering en Erkenning: Na het succesvol afronden van de 8-daagse OMNI opleiding ontvang je een officieel certificaat waarmee je kunt aantonen dat je een bekwame hypnotherapeut bent. Deze erkenning opent deuren voor je in de wereld van hypnotherapie, of je nu je eigen praktijk wilt starten, samenwerken met andere professionals, of je bestaande carrière wilt verrijken.

Live Training: Niets kan tippen aan persoonlijke interactie en begeleiding. Daarom bieden we onze opleiding als live training aan. Kies voor deze unieke kans om in de klas te zitten met medestudenten, waarbij je directe feedback en ondersteuning krijgt om je hypnotherapievaardigheden te ontwikkelen

Toegang tot Online Training met Hansruedi Wipf: Maar dat is nog niet alles! Naast de 8 live trainingsdagen krijg je ook toegang biedt tot de volledige online training met Hansruedi Wipf, een gerenommeerde hypnose-expert. Dit betekent dat je kunt profiteren van de expertise van twee topinstructeurs voor de prijs van één.

 

 

 

Opleidingen in Amsterdam

OMNI All-in-one Hypnose training

Datum: 12 september tot en met 19 september 2024

Prijs: €2990,-

Locatie: Soembawastraat 62, Amsterdam

OMNI basis hypnose opleiding

Datum: 25 november tot en met 28 november 2024

Prijs:€1440

Locatie: Soembawastraat 62, Amsterdam