Opleidingsagenda Amsterdam

OMNI All-in-one 8 daagse hypnose training

Wat maakt deze opleiding zo bijzonder?

Certificering en Erkenning: Na het succesvol afronden van de 8-daagse OMNI opleiding ontvang je een officieel certificaat waarmee je kunt aantonen dat je een bekwame hypnotherapeut bent. Deze erkenning opent deuren voor je in de wereld van hypnotherapie, of je nu je eigen praktijk wilt starten, samenwerken met andere professionals, of je bestaande carrière wilt verrijken.

Live Training: Niets kan tippen aan persoonlijke interactie en begeleiding. Daarom bieden we onze opleiding als live training aan. Kies voor deze unieke kans om in de klas te zitten met medestudenten, waarbij je directe feedback en ondersteuning krijgt om je hypnotherapievaardigheden te ontwikkelen

Toegang tot Online Training met Hansruedi Wipf: Maar dat is nog niet alles! Naast de 8 live trainingsdagen krijg je ook toegang biedt tot de volledige online training met Hansruedi Wipf, een gerenommeerde hypnose-expert. Dit betekent dat je kunt profiteren van de expertise van twee topinstructeurs voor de prijs van één.

 

 

 

Opleidingsschema

Ik kijk enorm uit naar de mogelijkheid om jouw hypnose instructeur te zijn met de volledige OMNI All-in-one training in Amsterdam. Hieronder zie je de eerstvolgende mogelijkheden om deel te nemen aan deze training. Ik verzorg deze training voor HypnoseMentor. Dit is de Nederlandse vertegenwoordiger van de wereldwijde OMNI training. Aanmelden gaat dus via de site van HypnoseMentor. Ik heb de aanmeldpagina van HypnoseMentor in mijn website geïntegreerd om het makkelijk te maken voor jou om je in te schrijven. Let er op dat de trainingen in Amsterdam enkel in het Engels worden gegeven. Als je de training in het Nederlands wilt volgen dan kun je het beste via de website van HypnoseMentor oriënteren op de mogelijkheden. 

Opleidingen in Amsterdam

OMNI All-in-one Hypnose training

Datum: 1 maart tot en met 8 maart 2024

Prijs: €3430*

Locatie: Creative Point, Amsterdam west

 

*Let op: bij tijdig boeken ontvang je 300 euro vroegboek korting

OMNI All-in-one Hypnose training

Datum: 12 september tot en met 19 september 2024

Prijs:€3430*

Locatie: Creative Point, Amsterdam west

 

Contact formulier 

Als je vragen hebt over de. OMMNI training  dan kun je contact met me opnemen via onderstaand formulier.