Agenda weer open voor nieuwe cliënten

Goed nieuws: de komende maanden is de agenda van School of Joy weer open voor nieuwe klanten. Voordat je een kennismakingsgesprek inplant, vragen ik je om het volgende in overweging te nemen:

 • Hypnotherapie is een effectieve therapievorm waarbij je snel verandering kunt realiseren. Deze verandering komt echter niet vanzelf. Jouw motivatie en commitment zijn essentieel voor succes.
 • Hypnotherapie is een therapievorm die zich minder goed leent voor begeleiding tussen sessies door. Het is vooral tijdens de sessie zelf dat ik je kan helpen.
 • Vanwege mijn dubbele agenda als trainer ben ik niet wekelijks beschikbaar voor sessies. Hou er dus rekening mee dat er soms wat tijd tussen het plannen van sessies in kan zitten.
 • Ik ben niet opgeleid om te werken met ernstige psychiatrische problemen zoals psychose, schizofrenie, etc. Met dergelijke problematiek is het belangrijk om bij de juiste professional terecht te komen. Ik adviseer je om hulp te zoeken bij een dokter of psychiater.
 • Bij ernstige problematieken zoals drugs- of alcoholverslaving kan hypnotherapie worden ingezet, maar dit dient te gebeuren met goedkeuring van een arts en/of psycholoog
 • Belafspraken zijn vrijblijvend dat betekent dat er geen kosten aan zijn verbonden.
 • Het gesprek heeft als doel om te achterhalen of jij met jouw doelstelling bij mij op de goede plek bent en of er een klik is om samen te gaan werken.

Adres & Beschikbaarheid

School of Joy
Soembawastraat 62,
1095 XC Amsterdam
ayla@schoolofjoy.nl
KVK-nummer: 72608099
Btw-nummer: NL001550386B4

Aangesloten bij het CAT collectief.
BO nr.: CL2102-13-05-19

Ik val als CAT- collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatiezie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Openingstijden

Omdat ik naast mijn werk als hypnotherapeut ook trainingen geef ben ik niet elke week beschikbaar voor therapie. In de weken dat mijn agenda open is voor sessies is de praktijk geopend op de volgende momenten:

Maandag: gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00                                                                                                                                                    Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Het adres van de School of Joy is Soembawastraat 62, Amsterdam. 

 

Trein

 • Station Science Park (ongeveer 20 minuten lopen)
 • Station Muiderpoort (ongeveer 14 minuten lopen)

Tram & Bus

 • Een tram-/busstation ligt op slechts 4 minuten afstand en bedient tram 3 en bus 37.

Auto

 • Parkeerplaatsen in de buurt van de locatie zijn beschikbaar tegen een tarief van 5 euro per uur. Een andere optie is Parking Cruquius (20 euro per dag, ongeveer 16 minuten lopen)

Mindervaliden

De praktijk ruimte is gelegen aan de begane grond en dus goed toegankelijk voor mindervaliden mensen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met me op via het onderstaande formulier.

  Dit formulier vraagt je om je naam en email-adres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.