Plan een kennismakingsgesprek

Op dit moment is er geen ruimte voor het aannemen van nieuwe cliënten.  Als je graag bericht zou willen ontvangen op het moment dat er weer ruimte is voor nieuwe kennismakingsgesprekken dan kun je je via het onderstaande contactformulier inschrijven voor de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat dan krijg jij van mij een email zodra er weer kennismakingsgesprekken kunnen worden ingepland.  Je krijgt dan van mij een link toegestuurd naar een pagina waar je zelf een afspraak zou kunnen inplannen. Hou er rekening mee dat telefonische kennismakingsgesprekken meestal op een dinsdag middag worden ingepland. Daadwerkelijke sessie dagen vinden plaats van maandag tot en met woensdag.

Mocht je graag eerder aan de slag gaan met je doelstelling dan kun je een kijkje nemen op www.omnifinder.net voor het vinden van een andere hypnotherapeut bij jou in de buurt.

  Dit formulier vraagt je om je naam en email-adres zodat wij met je kunnen communiceren. De informatie over je doelstelling wordt gebruikt om het gesprek voor te bereiden. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

  Beschikbaarheid en bereikbaarheid

  School of Joy
  Damrak 369-35A
  1012ZJ Amsterdam
  ayla@schoolofjoy.nl
  KVK-nummer: 72608099
  Btw-nummer: NL001550386B4

  Aangesloten bij het CAT collectief.
  BO nr.: CL2102-13-05-19

  Ik val als CAT- collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

  Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatiezie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

  Openingstijden

  Om contact op te nemen met School of Joy kun je het beste een email sturen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Hieronder een overzicht van de openingstijden van de praktijk voor sessie afspraken:

  Maandag: 09:00 – 17:30
  Dinsdag 09:00 – 12:30
  Woensdag 09:00 – 17:30

  Adres

  Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam

  De Beurs van Berlage is een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Het ligt op 5 minuten afstand van het centraal station.

  Let op: de locatie is vindbaar op twee huisnummers: 243 en 369. Het is de bedoeling dat je via de hoofdingang naar binnen loopt en je meld bij de receptie van het gebouw. De hoofdingang ziet er als volgt uit.

  Bereikbaarheid en toegankelijkheid

  Openbaar vervoer
  De locatie ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station en is ook goed bereikbaar met de tram of de bus. (tram 4,9,16,24 & 25 en bus 355, 357, 359, 361 & 363 stoppen voor de deur).

  Fiets
  Als je met de fiets komt, hou er dan rekening mee dat je niet dichtbij het gebouw je fiets kan neerzetten. Je kunt het beste parkeren in de fietsenstalling onder de grond bij het beursplein (naast de Bijenkorf).

  Auto
  De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Qparking van de Bijenkorf. Hier betaal je per kwartier.

  Een goedkoper alternatief is het Parking Centrum Oosterdok. Als je ruim van te voren reserveert kun je een dagkaart kopen rond de 10 euro. Let op dat dit ongeveer 15 minuten lopen is naar de Beurs van Berlage.

  Meer informatie over de bereikbaarheid kun je hier vinden.

  Mindervaliden

  De beurs van Berlage is grotendeels toegankelijk voor mindervaliden. Om het gebouw binnen te komen is er een korte trap bij de ingang. Er is in het gebouw een lift aanwezig om bij de praktijkruimte te komen.

  Heb je een vraag?

  Neem gerust contact met me op via het onderstaande formulier.

   Dit formulier vraagt je om je naam en email-adres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.