Cliënten stop

Op dit moment is er geen ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. Ik waardeer echter ten zeerste jouw interesse en begrijp dat je op zoek bent naar hulp om verandering in je leven aan te brengen. Ik ben momenteel bezig met het verkennen van mogelijkheden om mijn aanbod uit te breiden, zodat ik in de toekomst meer mensen kan helpen.

Hoewel ik op dit moment geen specifieke tijdsindicatie kan geven wanneer er weer plek is, nodig ik je uit om contact te houden. Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief, waarin ik je op de hoogte zal houden van eventuele ontwikkelingen en de mogelijkheid om weer afspraken in te plannen. Daarnaast kun je regelmatig mijn website bezoeken voor updates of me volgen op social media.

Als je hulpvraag erg dringend is dan adviseer ik je om niet te wachten en opzoek te gaan naar een andere (hypno)therapeut die sneller beschikbaar is.

Goed getrainde hypnotherapeuten kun je vinden op : www.omnifinder.net

Mocht de OMNI finder nog niet actief zijn dan kun je vrijblijvend aanmelden op de hypnosecommunity en daar navraag doen of er iemand is die jou zou kunnen begeleiden. Je kan je aanmelden via de volgende link: HypnoseCommunity

Adres & Beschikbaarheid

School of Joy
Soembawastraat 62,
1095 XC Amsterdam
ayla@schoolofjoy.nl
KVK-nummer: 72608099
Btw-nummer: NL001550386B4

Aangesloten bij het CAT collectief.
BO nr.: CL2102-13-05-19

Ik val als CAT- collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatiezie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Openingstijden

Omdat ik naast mijn werk als hypnotherapeut ook trainingen geef ben ik niet elke week beschikbaar voor therapie. In de weken dat mijn agenda open is voor sessies is de praktijk geopend op de volgende momenten:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00                                                                                                                                                    Donderdag 09:00-14:00

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Het adres van de School of Joy is Soembawastraat 62, Amsterdam. 

 

Trein

  • Station Science Park (ongeveer 20 minuten lopen)
  • Station Muiderpoort (ongeveer 14 minuten lopen)

Tram & Bus

  • Een tram-/busstation ligt op slechts 4 minuten afstand en bedient tram 3 en bus 37.

Auto

  • Parkeerplaatsen in de buurt van de locatie zijn beschikbaar tegen een tarief van 5 euro per uur. Een andere optie is Parking Cruquius (20 euro per dag, ongeveer 16 minuten lopen)

Mindervaliden

De praktijk ruimte is gelegen aan de begane grond en dus goed toegankelijk voor mindervaliden mensen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met me op via het onderstaande formulier.

    Dit formulier vraagt je om je naam en email-adres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.