Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Wil je sessie boeken bij mij? Plan dan eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we kort je doelstelling en bepalen we samen of School of Joy jou hierbij kan helpen. Je kunt ook een zelfhypnose sessie in plannen om op een ontspannen manier kennis te maken met hypnose. Tijdens een zelfhypnose sessie werken we aan ontspanning. Je leert een techniek waarmee je jezelf binnen korte tijd in een diepe ontspanning kunt brengen.

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst voor nieuwe cliënten.  Als je wil dat ik je op de wachtlijst zet dan kun je mij het beste een email sturen. Zodra er weer ruimte is voor telefonische intakegesprekken krijg jij van mij een email om een afspraak in te plannen. Dit zal op zijn vroegst in november zijn. 

Mocht je graag eerder aan de slag gaan met je doelstelling dan kun je een kijkje nemen op www.omnifinder.net voor het vinden van een andere hypnotherapeut bij jou in de buurt.

Praktijklocatie:

Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam

De Beurs van Berlage is een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Het ligt op 5 minuten afstand van het centraal station. Er is mogelijkheid om te parkeren bij de parkeergarage van de Bijenkorf. De tarieven kun je bekijken op: Q-park. Een andere parkeergarage verder op is Parking centrum Oosterdok. Voor tarieven kun je kijken op: Parkingcentrumoosterdok.

Praktijkgegevens:

School of Joy
ayla@schoolofjoy.nl
www.schoolofjoy.nl
kvk-72608099

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met me op via het onderstaande formulier.

    Wij gaan zorgvuldig om met jou gegevens zoals staat vermeld in ons privacybeleid.