Plan een kennismakingsgesprek in:

Wil je sessie boeken bij mij? Plan dan eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we kort je doelstelling en bepalen we samen of School of Joy jou hierbij kan helpen. Wil je een kennismakingsgesprek inplannen omdat je graag een sessie wil boeken voor je zoon of dochter kies dan bij afspraaktype voor de optie: telefonisch intake gesprek kind.

Let op: Er is ruimte voor een klein aantal nieuwe cliënten op dit moment. Hou er rekening mee dat er tussen het telefonische intake gesprek en een daadwerkelijke sessie ook enige tijd kan zitten. Mijn sessies dagen op dit moment zijn maandag en dinsdag.

Mocht je graag eerder aan de slag gaan met je doelstelling dan kun je een kijkje nemen op www.omnifinder.net voor het vinden van een andere hypnotherapeut bij jou in de buurt.

Praktijklocatie:

Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam

De Beurs van Berlage is een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Het ligt op 5 minuten afstand van het centraal station. Er is mogelijkheid om te parkeren bij de parkeergarage van de Bijenkorf. De tarieven kun je bekijken op: Q-park. Een andere parkeergarage verder op is Parking centrum Oosterdok. Voor tarieven kun je kijken op: Parkingcentrumoosterdok.

Praktijkgegevens:

School of Joy
ayla@schoolofjoy.nl
www.schoolofjoy.nl
kvk-72608099

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met me op via het onderstaande formulier.

    Wij gaan zorgvuldig om met jou gegevens zoals staat vermeld in ons privacybeleid.