Cliënten stop

Op dit moment is er geen ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. Ik waardeer echter ten zeerste jouw interesse en begrijp dat je op zoek bent naar hulp om verandering in je leven aan te brengen. Ik ben momenteel bezig met het verkennen van mogelijkheden om mijn aanbod uit te breiden, zodat ik in de toekomst meer mensen kan helpen.

Hoewel ik op dit moment geen specifieke tijdsindicatie kan geven wanneer er weer plek is, nodig ik je uit om contact te houden. Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief, waarin ik je op de hoogte zal houden van eventuele ontwikkelingen en de mogelijkheid om weer afspraken in te plannen. Daarnaast kun je regelmatig mijn website bezoeken voor updates of me volgen op social media.

Ik waardeer je geduld en begrip en kijk ernaar uit om in de toekomst mogelijkheden te bieden om je te ondersteunen bij het bereiken van positieve veranderingen

Ik ben momenteel aan het onderzoeken of ik een online zelfhypnose cursus kan ontwikkelen, waarmee mensen thuis  zelfstandig aan de slag kunnen gaan met het verminderen van stress op een krachtige manier, alsook voor degenen die willen ontdekken of hypnotherapie iets voor hen kan betekenen. Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen bij School of Joy, kun je je vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief. Hierin geef ik ook updates over de mogelijkheid om weer afspraken in te plannen voor individuele sessies.

Als je hulpvraag erg dringend is dan adviseer ik je om niet te wachten en opzoek te gaan naar een andere (hypno)therapeut die sneller beschikbaar is.

Goed getrainde hypnotherapeuten kun je vinden op : www.omnifinder.net

Mocht de OMNI finder nog niet actief zijn dan kun je vrijblijvend aanmelden op de hypnosecommunity en daar navraag doen of er iemand is die jou zou kunnen begeleiden. Je kan je aanmelden via de volgende link: HypnoseCommunity

  Dit formulier vraagt je om je naam en email-adres zodat wij met je kunnen communiceren. De informatie over je doelstelling wordt gebruikt om het gesprek voor te bereiden. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

  Beschikbaarheid en bereikbaarheid

  School of Joy
  Damrak 369-35A
  1012ZJ Amsterdam
  ayla@schoolofjoy.nl
  KVK-nummer: 72608099
  Btw-nummer: NL001550386B4

  Aangesloten bij het CAT collectief.
  BO nr.: CL2102-13-05-19

  Ik val als CAT- collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

  Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatiezie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

  Openingstijden

  Om contact op te nemen met School of Joy kun je het beste een email sturen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Hieronder een overzicht van de openingstijden van de praktijk voor sessie afspraken:

  Maandag: 09:00 – 17:30
  Dinsdag 09:00 – 12:30
  Woensdag 09:00 – 17:30

  Adres

  Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam

  De Beurs van Berlage is een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Het ligt op 5 minuten afstand van het centraal station.

  Let op: de locatie is vindbaar op twee huisnummers: 243 en 369. Het is de bedoeling dat je via de hoofdingang naar binnen loopt en je meld bij de receptie van het gebouw. De hoofdingang ziet er als volgt uit.

  Bereikbaarheid en toegankelijkheid

  Openbaar vervoer
  De locatie ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station en is ook goed bereikbaar met de tram of de bus. (tram 4,9,16,24 & 25 en bus 355, 357, 359, 361 & 363 stoppen voor de deur).

  Fiets
  Als je met de fiets komt, hou er dan rekening mee dat je niet dichtbij het gebouw je fiets kan neerzetten. Je kunt het beste parkeren in de fietsenstalling onder de grond bij het beursplein (naast de Bijenkorf).

  Auto
  De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Qparking van de Bijenkorf. Hier betaal je per kwartier.

  Een goedkoper alternatief is het Parking Centrum Oosterdok. Als je ruim van te voren reserveert kun je een dagkaart kopen rond de 10 euro. Let op dat dit ongeveer 15 minuten lopen is naar de Beurs van Berlage.

  Meer informatie over de bereikbaarheid kun je hier vinden.

  Mindervaliden

  De beurs van Berlage is grotendeels toegankelijk voor mindervaliden. Om het gebouw binnen te komen is er een korte trap bij de ingang. Er is in het gebouw een lift aanwezig om bij de praktijkruimte te komen.

  Heb je een vraag?

  Neem gerust contact met me op via het onderstaande formulier.

   Dit formulier vraagt je om je naam en email-adres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.