Werkwijze

Herken jij jezelf in een van de volgende punten:

  • Ben je op zoek naar verandering maar loop je tegen mentaal/emotionele  blokkades. 

  • Overheersen angsten, onzekerheid of paniek je leven en ben je er klaar voor om de touwtjes weer in eigen handen te nemen?

 

  • Herken je iets van jezelf in de termen hoog sensitief en hoog empathisch en lijk je aan het einde van de dag geen energie meer te hebben voor jezelf?

 

  • Ben je enorm creatief maar blokkeert iets in je om dit te laten stromen en toe te laten in je werkleven?

Kom in je vreugde

Lijkt het alsof iets je blokkeert om je ware passie te volgen. Zitten negatieve emoties je in de weg of heb je simpelweg geen energie om in beweging te komen? Emoties sturen ons vanaf de achtergond. Soms is het duidelijk welke emoties ons in de weg staan maar soms is hier ook minder vat op te krijgen. De meeste mensen leren niet om echt te luisteren naar hun gevoel. Sterker nog van school en helaas soms van huis uit krijgen we mee dat we emoties maar beter aan de kant kunnen zetten. We leren hoe we redenen kunnen bedenken voor waarom we doen wat we doen. Het probleem is dat die redenen niet altijd de werkelijkheid weerspiegelen. De werkelijke reden voor ons gedrag zit in ons onderbewust zijn en ons onderbewustzijn is waar onze emoties ook zitten. Door het onderbewustzijn in te duiken en te verbinden met de emoties die daar achter de schermen de show van je leven runnen is het mogelijk om de touwtjes weer in eigen handen te nemen. Niet langer bepalen jouw emoties blind je gedrag. Vanuit een volwassen bewustzijn kijk je naar de patronen die vanuit je kindertijd zijn ontstaan en maak jij nu een nieuw keuze die bij je past.

Werkwijze

Ik ben opgeleid als hypnotherapeut en zet hoofdzakelijk hypnotherapie in als tool om jou zo snel mogelijk te helpen met het realiseren van je doelstelling. Met hypnotherapie duiken we jouw onderbewustzijn in om te kijken waar bepaalde problemen zijn ontstaan. We gaan regelrecht naar de oorzaak en daar lossen we het op. Vanuit mijn ervaring als hypnotherapeut zie ik dat de zaadjes van de problemen die we in ons huidige leven ervaren vaak zijn gelegd in de eerste zeven jaar van ons leven.

Het is mijn missie om je in je eigen kracht te zetten. Dat betekent dat ik je ook onafhankelijk wil maken van therapie. De regel leert dat behandeltrajecten met hypnotherapie kort maar krachtig zijn met blijvende resultaten. In de regel zijn er 1 tot 3 sessies nodig om een probleem helemaal op te lossen dan wel de klachten in sterke mate te verminderen. Afhankelijk van de problematiek kunnen het meer of minder sessies omvatten. Hypnotherapie is een samenwerkingsverband. Ik als therapeut begeleid jou naar je eigen oplossing.  Maar jij bent degenen die uiteindelijk bepaald of je een suggestie accepteert of niet. Hypnose maakt je in de regel ontvankelijker voor suggesties. In hypnose gaan is in wezen een verschuiving maken van je rationele denken naar je gevoelsdenken. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om vertrouwd te raken met deze verschuiving en dan is het nodig om eerst aan zelfhypnose te werken. Andere mensen maken deze verschuiving van nature sneller en kunnen daardoor een eerste sessie al gelijk aan de doelstelling werken. 

Bij hypnotherapie gaat het om een goede samenwerking tussen de hypnotherapeut en de cliënt. Daarom begint een traject altijd met een gratis telefonisch voorgesprek waarin we samen kijken of er een klik is en of het goed voelt om samen te gaan werken. Hypnotherapie is een therapievorm die werkt als jij er helemaal voor gaat. Een traject instappen met de houding “ik wil hypnose weleens proberen” is geen goede basishouding. De beste basishouding is deze: Ik wil het, ik kan het, ik doe het. Let’s go!

Wanneer het voor ons allebei goed voelt zullen we een eerste afspraak inplannen. We beginnen de eerste sessie altijd met een uitgebreid voorgesprek. Tijdens dit voorgesprek leg ik je precies uit wat hypose is en wat er van jou verwacht wordt tijdens de sessie. Ook zullen we het hebben over jouw doelstelling en hoe hypnose jou daar specifiek bij kan helpen. Ik als therapeut weet wat ik moet doen om jou naar je eigen oplossing te begeleiden maar uiteindelijk is jouw onderbewustzijn leidend en besluit jij of je de verandering accepteert of niet. Tijdens het voorgesprek kun je me alle vragen stellen die je hebt over hypnose.

Wanneer al je vragen zijn beantwoord en wanneer je doelstelling helder is zullen we beginnen met de daadwerkelijke hypnose. Een misvatting die mensen hebben over hypnose is dat je als je in hypnose bent in een compleet andere staat bent waar je je niet bewust bent van wat er om je heen gebeurt. Dit is een misvatting die ik hier al wil wegnemen. Bereid je er vast op voor dat als je in hypnose gaat je je heel bewust bent van je omgeving. Je geest wordt super helder en kan zich heel goed concentreren. Deze concentratie gaat je helpen om naar de oorzaak te gaan van jouw probleem en deze daar op te lossen.

Ben je er klaar voor?

Controle

Ervaar meer controle over je eigen leven.

Balans

Herstel de balans tussen je gevoel en je ratio 

Vreugde

Ervaar meer vreugde in je dagelijks leven

Tarieven

Intake sessie: €270

De intake sessie duurt maximaal 3 uur. De reden dat deze sessie langer duurt is vanwege het voorgesprek over hypnose. Dit voorgesprek is cruciaal voor het succes van de behandeling. Je moet goed begrijpen wat er van jou verwacht wordt en hoe hypnose werkt. 

Vervolg sessie: € 180

Een vervolg sessie duurt maximaal 2 uur. 

Kinderhypnose: € 150

Een kinderhypnose sessie duurt maximaal 2 uur. Dit geldt voor kinderen op de basisschool. Kinderen die op de middelbare school zitten vallen onder het volwassentarief. 

 Het is mijn missie om je op een speelse ontspannen manier binnen zo kort mogelijke tijd weer in je eigen kracht te zetten.

 

Pakketten

Heb je een andere doelstelling? Stuur me gerust een email met je vraag!