Werkwijze

Herken jij jezelf in een van de volgende punten:

 • Ben je op zoek naar verandering maar loop je tegen mentaal/emotionele  blokkades. 

 • Overheersen angsten, onzekerheid of paniek je leven en ben je er klaar voor om de touwtjes weer in eigen handen te nemen?

 

 • Herken je iets van jezelf in de termen hoog sensitief en hoog empathisch en lijk je aan het einde van de dag geen energie meer te hebben voor jezelf?

 

 • Ben je enorm creatief maar blokkeert iets in je om dit te laten stromen en toe te laten in je werkleven?

Kom in je vreugde

Lijkt het alsof iets je blokkeert om je ware passie te volgen. Zitten negatieve emoties je in de weg of heb je simpelweg geen energie om in beweging te komen? Emoties sturen ons vanaf de achtergond. Soms is het duidelijk welke emoties ons in de weg staan maar soms is hier ook minder vat op te krijgen. De meeste mensen leren niet om echt te luisteren naar hun gevoel. Sterker nog van school en helaas soms van huis uit krijgen we mee dat we emoties maar beter aan de kant kunnen zetten. We leren hoe we redenen kunnen bedenken voor waarom we doen wat we doen. Het probleem is dat die redenen niet altijd de werkelijkheid weerspiegelen. De werkelijke reden voor ons gedrag zit in ons onderbewust zijn en ons onderbewustzijn is waar onze emoties ook zitten. Door het onderbewustzijn in te duiken en te verbinden met de emoties die daar achter de schermen de show van je leven runnen is het mogelijk om de touwtjes weer in eigen handen te nemen. Niet langer bepalen jouw emoties blind je gedrag. Vanuit een volwassen bewustzijn kijk je naar de patronen die vanuit je kindertijd zijn ontstaan en maak jij nu een nieuw keuze die bij je past.

Werkwijze

Ik ben opgeleid als hypnotherapeut en zet hoofdzakelijk hypnotherapie in als tool om jou zo snel mogelijk te helpen met het realiseren van je doelstelling. Met hypnotherapie duiken we jouw onderbewustzijn in om te kijken waar bepaalde problemen zijn ontstaan. We gaan regelrecht naar de oorzaak en daar lossen we het op. Vanuit mijn ervaring als hypnotherapeut zie ik dat de zaadjes van de problemen die we in ons huidige leven ervaren vaak zijn gelegd in de eerste zeven jaar van ons leven.

Het is mijn missie om je in je eigen kracht te zetten. Dat betekent dat ik je ook onafhankelijk wil maken van therapie. De regel leert dat behandeltrajecten met hypnotherapie kort maar krachtig zijn met blijvende resultaten. In de regel zijn er 1 tot 3 sessies nodig om een doelstelling te behalen.  Afhankelijk van de problematiek kunnen dit er meer zijn. Hypnotherapie is een samenwerkingsverband. Ik als therapeut begeleid jou naar je eigen oplossing.  Maar jij bent degenen die uiteindelijk bepaald of je een suggestie accepteert of niet. Hypnose maakt je in de regel ontvankelijker voor suggesties. In hypnose gaan is in wezen een verschuiving maken van je rationele denken naar je gevoelsdenken. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om vertrouwd te raken met deze verschuiving en dan is het nodig om eerst aan zelfhypnose te werken. Andere mensen maken deze verschuiving van nature sneller en kunnen daardoor een eerste sessie al gelijk aan de doelstelling werken.

Bij hypnotherapie gaat het om een goede samenwerking tussen de hypnotherapeut en de cliënt. Daarom begint een traject altijd met een vrijblijvend telefonisch intake gesprek waarin we samen kijken of er een klik is en of het goed voelt om samen te gaan werken. Hypnotherapie is een therapievorm die werkt als jij er helemaal voor gaat. Bij deze therapievorm neem je eigenlijk verantwoordelijkheid over je eigen geluk. Denk er dus goed over na of je er klaar voor bent om deze commitment met je zelf aan te gaan.

Wanneer het voor ons allebei goed voelt zullen we een eerste afspraak inplannen. We beginnen de eerste sessie altijd met een uitgebreid voorgesprek. Tijdens dit voorgesprek leg ik je precies uit wat hypose is en wat er van jou verwacht wordt tijdens de sessie. Ook zullen we het hebben over jouw doelstelling en hoe hypnose jou daar specifiek bij kan helpen. Ik als therapeut weet wat ik moet doen om jou naar je eigen oplossing te begeleiden maar uiteindelijk is jouw onderbewustzijn leidend en besluit jij of je de verandering accepteert of niet. Tijdens het voorgesprek kun je me alle vragen stellen die je hebt over hypnose.

Wanneer al je vragen zijn beantwoord en wanneer je doelstelling helder is zullen we beginnen met de daadwerkelijke hypnose. Een misvatting die mensen hebben over hypnose is dat je als je in hypnose bent in een compleet andere staat bent waar je je niet bewust bent van wat er om je heen gebeurt. Dit is een misvatting die ik hier al wil wegnemen. Bereid je er vast op voor dat als je in hypnose gaat je je heel bewust bent van je omgeving. Je geest wordt super helder en kan zich heel goed concentreren. Deze concentratie gaat je helpen om naar de oorzaak te gaan van jouw probleem en deze daar op te lossen.

Ben je er klaar voor?

Controle

Ervaar meer controle over je eigen leven.

Balans

Herstel de balans tussen je gevoel en je ratio 

Vreugde

Ervaar meer vreugde in je dagelijks leven

Ervaringen van cliënten

“Met één tik op je hoofd ben je weer daar..”
Toen ik vooraf over hypnose hoorde, dacht ik dat is niets voor mij. Via mijn zus ben ik aanraking gekomen met Ayla van School of Joy, omdat ik van mijn steeds terugkerende patronen, faalangst en depressiegevoeligheid afwilde. Doordat ik opnieuw een lastige situatie in mijn werk meemaakte, voelde ik dat ik opnieuw wilde wegrennen. Want dat was wat mijn onderbewustzijn mij vertelde: “loop weg van lastige situaties! “
Ondanks de vele gesprekken die ik met verschillende, kundige psychologen en coaches heb gevoerd, bleef ik last houden van vervelende emoties, faalangst en vermijdingsgedrag. Toen ik mij hier bewust van werd, besloot ik dat dit niet langer kon voortduren en heb ik contact met Ayla gezocht. Een jonge maar zeer gedreven en kundige hypnosetherapeut. Tijdens ons telefonischkennismakingsgesprek vroeg Ayla goed door naar de kern van mijn probleem en vertelde ze mij dat het enkel lukte om van mijn problemen af te komen, als ik er écht voor open stond. Op het moment suprême werd ik ontzettend op mijn gemak gesteld en dat heeft me helemaal geholpen om de doelstellingen te kunnen bereiken. Het voelde voor mij als teamwork. Nu een paar weken na data ben ik een ander mens. Mijn omgeving ziet dit vooral terug in de momenten dat ik voor mezelf durf op te komen en er niet meer voor wegloop. Ik kan nee zeggen op moment dat ík dat wil, ik begin niet te stotteren en/of zweten op lastige momenten, of waar ik in het verleden enorm tegen opzag. Dat voelt als een verademing. De momenten waar het achteraf gezien aan heeft gelegen, hadden er met een gesprek nooit uit kunnen komen! Dit komt omdat ik me die momenten simpelweg niet bewust kan herinneren..
Ik kan iedereen die van zijn/haar problemen af wil komen Ayla aanbevelen.
Astrid

Ik had een vage klacht. Als hobby day-trader blokkeerde ik op voor mij niet begrijpelijke wijze  en saboteerde zelf mijn handelen.  Dat leidde tot meer frustratie en nog emotioneler handelen en bepaald geen positieve ervaring laat staan resultaten. Ik was er kort voor om het day-traden op te geven.

Ayla heeft in één enkele hypnosesessie mij geholpen de oorzaken van mijn, voor mijzelf onverklaarbare gedrag, weg te nemen. Gedurende de gehele sessie heb ik mij in vertrouwde en zeer bekwame handen gevoeld en alle aandacht gekregen die nodig was. Wat eruit kwam was een verrassing die uiteindelijk goed uit te leggen was. Daarmee was het dan ook klaar. 

De eerst volgende trade was een geheel nieuwe andere ervaring. Met rust en plezier kon ik er naar kijken ook al was het geen beste trade. Maar nu kan ik eindelijk  aan mijn techniek gaan werken zonder mijzelf in de weg te zitten. 

Als extra heeft dat niet alleen positieve gevolgen voor mijn day-trading, maar voor mijn hele beleving. Er is nu veel rust in mij en er is een gewicht, waarvan ik niet wist dat het er was,  van mijn schouders gevallen. Ik leef nu met nog meer intentie en plezier mijn leven. De behandeling door Ayla is voor mij van grote waarde en van harte aanbevolen.  

Ton

 Het is mijn missie om je op een speelse ontspannen manier  weer in je eigen kracht te zetten.

 

Tarieven

Intake sessie: €270

De intake sessie duurt 2,5 tot 3 uur. De reden dat deze sessie langer duurt is vanwege het voorgesprek over hypnose. Dit voorgesprek is cruciaal voor het succes van de behandeling. Je moet goed begrijpen wat er van jou verwacht wordt en hoe hypnose werkt. 

 

Vervolgsessie: € 180

Vervolgsessies duren 1,5 to 2 uur. 

Hypnose sessies voor kinderen en tieners

Meer informatie over tarieven voor kinderen en tieners kun je vinden op de HypnoKids pagina. 

Speciale behandelingen

Overzicht toepassingen hypnotherapie:

 • Angsten/fobieeën
 • Vliegangst
 • Faalangst
 • PTSD
 • Slapeloosheid
 • Burnout
 • Depressie
 • Concentratieproblemen
 • Tandenknarsen
 • Gedragsproblemen
 • Stoppen met nagelbijten
 • Stoppen met roken
 • Procrastinatie
 • Prikkelbare darmsyndroom
 • ADD/ADHD
 • Stotteren
 • Fybromyalgie
 • Chronische pijn
 • Nerveuze tics
 • Forensische hypnose
 • Alchoholverslaving
 • Creativiteit

 

Heb je een andere doelstelling? Stuur me gerust een email met je vraag!

  Wij gaan zorgvuldig om met jou gegevens zoals staat vermeld in ons privacybeleid.