Dit jaar ben ik samen met mijn moeder een podcast gestart genaamd HypnoMum & Ayla. In deze podcasts praten wij over hypnose en hypnotherapie. Zelf heb ik in 2018 de OMNI opleiding gedaan voor hypnose en hypnotherapie. Sindsdien heb ik mijn eigen praktijk waar ik zowel volwassenen als kinderen begeleid bij diverse problematieken. Sinds 2019 verzorg is samen met mijn moeder de OMNI hypnose en hypnotherapie opleidingen bij OMNI hypnosis training center the Netherlands. Om het mooie vak hypnose meer bekendheid te geven en gewoon omdat wij het ontzettend leuk vinden zijn wij deze podcast gestart. Inmiddels hebben wij al 10 afleveringen opgenomen. Hieronder een overzicht van de onderwerpen per aflevering:

  1. Introductie
  2. Wat is hypnose
  3. Hypnose en ouderschap
  4. Misconcepties over hypnose
  5. Active waakhypnose
  6. Toepassingen van hypnose
  7. HypnoAunt & Carla
  8. Hypnose en stress
  9. HypnoCell
  10. Hypnose en pijn

Je kunt depodcasts beluisteren op: