Opleidingsagenda

OMNI All-in-one 8 daagse hypnose training

Wat maakt onze opleiding zo bijzonder?

Certificering en Erkenning: Na het succesvol afronden van onze 8-daagse opleiding ontvang je een officieel certificaat waarmee je kunt aantonen dat je een bekwame hypnotherapeut bent. Deze erkenning opent deuren voor je in de wereld van hypnotherapie, of je nu je eigen praktijk wilt starten, samenwerken met andere professionals, of je bestaande carrière wilt verrijken.

Toegang tot Online Training met Hansruedi Wipf: Maar dat is nog niet alles! We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze opleiding ook toegang biedt tot de volledige online training met Hansruedi Wipf, een gerenommeerde hypnose-expert. Dit betekent dat je kunt profiteren van de expertise van twee topinstructeurs voor de prijs van één.

Live Training: We begrijpen dat niets kan tippen aan persoonlijke interactie en begeleiding. Daarom bieden we onze opleiding als live training aan. Kies voor deze unieke kans om in de klas te zitten met onze ervaren instructeurs en medestudenten, waarbij je directe feedback en ondersteuning krijgt om je hypnotherapievaardigheden te ontwikkelen

 

 

 

 

Opleidingsschema

Hieronder zie je de aankomende trainingen die ik in Amerika verzorg aankomend jaar. Deze training geef ik voor OMNI international. Aanmelden gaat via de website van OMNI international. Als je op de aanmeldknop klikt wordt je automatisch naar de website van OMNI international geleid.

OMNI All-in-one Hypnose training

Datum: 18 maart tot en met 25 maart 2024

Prijs US$3,250.00

Locatie: nog te bepalen

 

OMNI All-in-one Hypnose training

Datum: 8 juli tot en met 15 juli 2024

Prijs:Prijs US$3,250.00

Locatie: nog te bepalen

 

Contact formulier 

Als je vragen hebt over de OMNI training  dan kun je contact met me opnemen via onderstaand formulier.